viernes, 26 de junio de 2015

Bon estiu


Què ràpid passa el curs, oi? Ja tots els nens i nenes ens hem fet més grans i més autònoms!!!.
Volem desitjar-vos un molt bon estiu compartint amb tot@s vosaltres el poema de Joana Raspall Juliol.

El juliol s'acosta.
Més de pressa!, Correu!,
que la platja us espera
i el sol diu que serà
més brillant,
i la mar més tranquil·la,
i la blava vestidura del cel
molt més clara
i més gran!






Bones vacances. Gaudiu de l'estiu!

Gimcana per acabar el curs

L'últim dia de curs tots els nens i nenes de l'escola, tant els grans com els petits, ens ho vam passar d'allò més bé jugant i passant les diferents proves de la gimcana relacionades amb el medi ambient. Va ser tota una experiència anar en grups barrejats P3, P4 i P5 seguint les consignes dels nens més grans de l'escola que ens anaven guiant i acompanyant a cada prova.
Com que vam fer molt bé les diferents proves, vam aconseguir els gomets imprescindibles per aconseguir la xapa de premi i ens vam menjar un gelat deliciós.


miércoles, 24 de junio de 2015

La classe del circ

Els nens i nenes de P5 hem sigut durant tot el curs la classe del circ. Hem après moltes coses sobre el circ amb el projecte que hem fet: què és, com es munta un circ, quines persones treballen en el circ,… i, com a cloenda van anar d’excursió tot infantil un dia al Circ Cric. Ens ho van passar d’allò més
bé !!!
Com a portada del nostre projecte del circ ens hem fet una foto ben simpàtica i divertida: ens hem disfressat de pallassos. Les voleu veure? Doncs aquí les teniu!!! Gaudiu amb elles !!!!


jueves, 18 de junio de 2015

Preparant la benvinguda per a P3

El curs ja ha acabat, són moltes les estones que hem compartit junts a l'aula jugant, experimentant, aprenent...Aquest matí la Teresa ens ha explicat que el curs vinent anirem a la classe de P4 a jugar amb les joguines i jocs dels nens més grans. El nostre espai serà pels nous nens i nenes de 2 o 3 anys que arribin  a l'escola, com nosaltres al començament d'aquest curs que no ens coneixíem.
Com que aquests infants seran molt petits i potser algú tindrà una mica de tristesa, hem decidit preparar una sorpresa de benvinguda perquè estiguin ben contents en ocupar la classe que nosaltres hem tingut el luxe d'ocupar aquest curs!
Mireu...és un secret, no ho podeu explicar ni ensenyar al nou P3! Els óssos ens hem fet grans i ens ho hem passat d'allò més bé pintant col·lectivament el nostre regal de benvinguda. La purpurina ha acabat deixant el seu punt màgic! Esperem que els hi agradi!



Fem la carpeta de plàstica!

Els nens i nenes de P5 ens hem fet una carpeta de plàstica ben maca. Ens hem inspirat en el pintor Andy Warhol i en la seva obra “Flors”. Aquí teniu una mostra de com els infants es poden convertir en veritables artistes!  Com ho van fer?  Doncs a partir d’una cartolina negra i pintura verda van pintar amb el pinzell herba i tiges o fulles. Quan es va assecar van pintar flors de diferents colors. A dins de les carpetes hem ficat tots els treballs plàstics que hem fet al llarg del curs. I aquí les teniu…. Desitgem que us agradin !!!


lunes, 15 de junio de 2015

El Peix Irisat

Aquest és un conte que sempre que arriba l'estiu als més petits els hi encanta. Queden captivats per les escates platejades del peix i per la història en el fons del mar.



Després d'escoltar i treballar el conte hem fet col·lectivament el nostre peix irisat i ens ho hem passat d'allò més bé pintant-lo!

 







viernes, 5 de junio de 2015

Fem bombolles!

Aquest curs cada dijous a la tarda la Teresa i l'Anna ens han organitzat diferents experiments amb els quals hem descobert coses molt interessants. Saber mirar, observar què passa, per què passa i ser capaç d'explicar-ho no és tan senzill com ens sembla als adults. Tot és un procés lent que requereix de l'atenció, concentració, fer servir els diferents sentits per conèixer i entendre el món que ens envolta i sobretot, fer l'ús del llenguatge verbal i saber posar les paraules adients per acompanyar cada acció i veure quines coses han canviat en el procés. Com podeu comprovar darrera de cada experiment, a més de passar-ho bé, acabem aprenent o practicant habilitats que farem servir al llarg de la nostra vida.
Ahir la última tarda d'experiments va ser molt divertida. Quina sorpresa: Fer bombolles! Ens ho vam passar genial!

Bombolles de sabó a P3 by Slidely Slideshow

martes, 2 de junio de 2015

L'autoretrat

Els nens i nenes de  la classe del Circ ens hem fet el nostre autoretrat. Es proposa als infants si els hi agradaria fer el seu propi retrat. Tot seguit es miren al mirall i es fixen en el color dels seus cabells, la forma i color dels ulls, el color de la pell, etc. En un full es comencen a dibuixar amb ceres toves.
 Un cop acabat l'autoretrat, l’envernissem.
Aquí en podeu veure els resultats. Desitjo que us agradi !!!!

Autroretrat P5 by Slidely Slideshow

Hem anat al cic Cric

El passat dijous tots els nens i nenes d'educació infantil vam passar un dia genial al circ Cric!
Ens vam fer la benvinguda des de l'autocar, on ens vam lliurar una banderola amb un animal de referència una abella, una formiga i libèl.lula   Tot seguit ens vam endinsar al bosc i tot just creuar un petit rierol ens esperava en Pep Callau fent animació mentre esmorzàvem per tal d'anar després a trobar la carpa del circ Cric i vam veure els espectacles. Mireu què bé que ens ho vam passar!



Sortida al circ Cric

La Quirzeta ens visita

Aquest matí ens ha vingut a veure la Quirzeta, que és la capgros dels Jocs Florals de Sant Boi. Com que està molt contenta amb tots els treballs i dibuixos que hem fet amb el llibre de Emocions i colors sobre el monstre de colors ens ha portat contes per a la classe dels Óssos, dels Lleons i del Circ. Quina sorpresa només començar el matí!


La Quirzeta ens visita