domingo, 25 de junio de 2023

BONES VACANCES D'ESTIU!

Us desitgem que passeu un molt bon estiu i que gaudiu amb els vostres fills i filles.

Una forta abraçada i fins al setembre!!


I3  CLASSE DE SANT BOI



I4  CLASSE DE BARCELONA




I5 A  CLASSE DE MALLORCA




I5 B  CLASSE D'ALMERIA






FINS AVIAT MALETA VIATGERA D'I5!!

La nostra apreciada maleta ha arribat al final del seu emocionant viatge. Enguany, tots els infants d'I5 han gaudit de les fantàstiques històries que van trobar en els contes del seu interior. 

Voleu veure quins infants han marxat amb ella aquest tercer trimestre?

I5A

I5B






SOM EXPERTS I EXPERTES A I5!

Aquest tercer trimestre els nens i nenes d'I5 estaven il·lusionats per continuar amb el projecte de "Som experts i expertes" i seguir explicant als seus companys i companyes, quines coses tenen especial facilitat a fer: els coneixements sobre els jugadors i saber jugar al futbol, ballar, pintar amb els seus pares, fer forats al terra, en ninges, en jugar amb el hula-hoop, fer escalada, fer pizza o dibuixar i jugar a cotxes,... I els fa ser tant especials i únics.

Donem les gràcies a les famílies per la seva participació!

I5A


I5B





viernes, 23 de junio de 2023

EN BALDIRI I LA RAMONA A I3

De la mà de dos gegants de Sant Boi, en Baldiri i la Ramona, els infants d'I3 han conegut el nom del poble on viuen i, també, el nom del barri on està situada l'escola. Així mateix, han descobert alguns costums i festes tradicionals com, per exemple, la Festa Major. 

Segons ens explica l'Anna Martín i la Noelia Martínez, al seu llibre "En Baldiri i na Ramona", un drac una mica entremaliat va segrestar la Ramona, promesa d'en Baldiri. Finalment, i gràcies al coratge del protagonista i l'ajuda d'uns petits nans, en Baldiri, va aconseguir salvar-la. Tots tres, que es van fer bons amics, van arribar a la vila de Sant Boi just quan els habitants d'aquell poble celebraven la Festa Major. Des de llavors, no hi ha cap festa on en Baldiri, la Ramona, el drac i els nans no hi siguin!

Tant els ha agradat als nens i a les nenes d'I3 aquesta història que, entre tots i totes, hem decidit fer els titelles d'en Baldiri i la Ramona i, posteriorment, els hem fet ballar.











lunes, 19 de junio de 2023

CONEIXEM LA QUIRZETA!

Els infants d'i3, I4 i I5 han conegut la Quirzeta; un capgròs que es va crear amb motiu dels 10 anys dels Jocs Florals Escolars i que recorre les escoles de Sant Boi per promoure la creació literària entre l'alumnat. Els alumnes i les alumnes d'educació infantil han gaudit molt de la seva presència i han estat molt contents i contentes perquè, a la Quirzeta, li ha agradat molt el conte col·laboratiu que van elaborar amb motiu dels Jocs Florals. Com a premi a l'esforç i a la implicació els ha regalat alguns contes i jocs didàctics perquè continuïn aprenent amb il·lusió i constància.

Moltes gràcies Quirzeta, t'esperem l'any vinent!

I3



I4



I5A



I5B




FEM DE PERIODISTES A I4

El Rafa, el Yihan, l'Adrià i el Yeray han estat els periodistes d'aquest tercer trimestre. Hem de felicitar-los perquè ho han fet genial!

Moltes gràcies a les famílies per la seva col·laboració!




"EM SENTO" A I4

En aquest tercer trimestre hem continuat prenent consciència de les nostres emocions: alegria, tristesa, por, ràbia... Hem après que totes són vàlides i necessàries. L'únic que ens cal, és aprendre a gestionar-les.

Us deixem amb els protagonistes!!




LA MALETA VIATGERA A I4



Al llarg del curs, tots els infants d'I4 han pogut gaudir d'històries meravelloses i fantàstiques.

Voleu veure quins infants han marxat amb ella aquest tercer trimestre? 

Moltes gràcies a les famílies per la seva col·laboració!

Fins el curs vinent maleta viatgera!!!


A I5, FEM UN JOC DE PISTES SOBRE EL PROJECTE!!

Aquest trimestre, a la classe vam trobar una carta on ens explicaven que un ocellet els havia comentat  com es deia la nostra classe, que els havia fet molta il·lusió i que tenien moltes ganes de jugar amb nosaltres. Algú de la ciutat del nostre projecte ens havia preparat una sorpresa!! Ens van deixar unes pistes a la classe per poder trobar unes imatges de llocs molt interessants i divertits i, d’aquesta manera, poder conèixer millor l’illa de Mallorca i la província d’Almeria. Ens ho vam passar superbé jugant!!!

Desitgem compartir amb vosaltres aquest emocionant moment!


I5A


I5B


Com a cloenda del nostre projecte hem gaudit d'un meravellós viatge  "La volta al món en 80 dies".



domingo, 18 de junio de 2023

ACTIVITATS PLÀSTIQUES

Els infants d'I4 i d'I5 han realitzat diferents activitats plàstiques relacionades amb la primavera amb diverses tècniques plàstiques.

Aquí teniu una mostra de com els infants son veritables artistes!

I4




I5A





I5B





 









PROTAGONISTES DE LA SETMANA A I3

L'Aaidah ha estat la darrera protagonista de la setmana d'aquest curs. Gràcies al seu interès hem pogut conèixer algunes de les seves vivències i, també, alguns dels seus interessos.

Gràcies per la confiança i la implicació, Aaidah! 

Agrair, també la presència i l'ajuda de la seva mare, així com de la resta de famílies del grup classe, ja que sense la seva implicació i col·laboració, aquest projecte no hauria estat possible.




jueves, 8 de junio de 2023

LA FESTA DEL COLOR VERD!

Després d'haver conegut els colors VERMELL, BLAU i GROCels infants d'I3 han descobert el VERD a través del joc i de l'experimentació. Els ha agradat molt comprovar la màgia dels colors quan es barregen els uns amb els altres. En aquest cas, han après que de la barreja del blau i del groc apareix el color VERD. Finalment, i com no podia ser d'una altra manera, han celebrat la corresponent festa, on han menjat kiwi, han ballat i s'han emportat a casa com a record, una lupa de color verd!











lunes, 5 de junio de 2023

EXPRESSIÓ CORPORAL A INFANTIL

 La setmana passada els i les alumnes d'I3, I4 i I5 van fer diferents activitats de moviments i música per tal d'expressar-se artísticament a través del cos i poder compartir les seves emocions. A I4 i I5 van fer una sessió de Segni Mossi, un projecte que investiga la relació de la dansa i el símbol gràfic creat per Alessandro Luma (artista visual) i Simona Lobefaro (coreògrafa).