domingo, 23 de junio de 2024

BONES VACANCES D'ESTIU!!

Després d'un curs ple d'il·lusions, aprenentatges i moments irrepetibles, us volem desitjar que passeu molt bon estiu i que gaudiu amb els vostres fills i filles.

Una forta abraçada i fins al setembre!!!

I3


I4




I5



sábado, 22 de junio de 2024

PROJECTE "EM SENTO" A I4

La Salomé, la Paula, la Martina i el Bruno han estat els darrers infants que ens han explicat quines situacions els fan sentir tristos o contents. Ara, ja han après la importància de sentir i acceptar les emocions, ja que amagar-les, reprimir-les o evitar-les no els ajudarà a gestionar-les de la millor manera possible.

Cal felicitar-los perquè s'han esforçat moltíssim i animar-los a què continuïn aprenent de la manera en què ho fan.

Moltes gràcies, de nou a les famílies per la seva col·laboració!






EXPERTS I EXPERTES I5

 Ja ha acabat el curs i podeu veure que tots i totes sou experts i expertes en un munt de coses!!! I segur que si us ho proposeu podeu ser experts i expertes en moltes coses més! Gràcies a les famílies per la vostra col·laboració en aquest projecte.



domingo, 9 de junio de 2024

LA FESTA DEL COLOR VERD

El divendres 31 de maig els nens i nenes d'I3 van celebrar la darrera festa dels colors. Aquesta vegada era la festa del color verd.

Els infants van lluir els seus vestits, van cantar, van ballar i van menjar kiwi, fruita molt saludable i de color verd. Com a regal es van emportar cap a casa un penjoll fet de macarrons verds que ells i elles van elaborar. S'ho van passar d'allò més bé!!!



viernes, 7 de junio de 2024

LA MALETA VIATGERA A I3!

La nostra fantàstica maleta ha arribat al final del seu emocionant viatge. Enguany tots els infants d'I3 han gaudit de les fantàstiques històries que van trobar en els contes del seu interior.

Voleu saber quin són els infants que han marxat amb ella aquest tercer trimestre? Mireu, mireu,...

Gràcies a tots i totes!!!



LA MASCOTA A I3!

Què feliç que està en Barrufet!!! La nostra mascota ha conegut a tots els infants i a totes les famílies d'I3. En Barrufet se sent molt afortunat d'haver compartir tantes aventures i amb tan bona companyia. Durant el curs, ha anat guardant al seu cor les vostres rialles, els vostres petons, les vostres abraçades, les vostres paraules dolces,... que vosaltres l'heu donat i que no oblidarà mai.


Moltes gràcies als nens i nenes que s'han portat a casa la nostra mascota en aquest tercer trimestre i, a les seves famílies per la vostra col·laboració!!!