sábado, 29 de abril de 2017

MARATÓ DE CONTES PER SANT JORDI

Un curs més, i com ja és tradició a l'escola, hem portat a terme la marató de contes! Una activitat on grans i petits gaudeixen de l'explicació d'un conte de la veu de pares i mares i, també, d'altres companys/es més grans.
Durant aquesta setmana, els infants de P3 han rebut la visita d'algunes famílies i, també, dels alumnes de 6è, que estaven molt contents de poder compartir una estona amb els més petitons de l'escola.
Els pares del Lluc, que han vingut a presentar-nos al més petit de la família, l'Aniol, ens han explicat el conte: "De quin color és un petó?". 
La Nuria, la mare de l'Emma, ens ha explicat el conte: "L'arbre presumit" i, també, ens ha ensenyat un altre molt divertit d'endevinalles i Pop-up!  
Finalment, l'Aurora, la mare de la Lucía Palma i els alumnes de 6è ens han fet gaudir amb les històries del peixet que cridava "tauró" i les del osset que tenia por!
Moltes gràcies a tots/es per la vostra col·laboració!






Els nens i nenes de P4 també hem tingut el plaer de rebre la visita d'algunes famílies. La Diana, mare de la Leo Castillo, ens ha explicat el conte de "Les princeses també es tiren pets", que ha sigut molt divertit ! I, la Cristina, la mare del Mario Roca, ens ha explicat el conte de "La Caputxeta vermella" amb titelles de dits. Ens ha agradat molt !.
També hem pogut gaudir dels contes que ens han explicat els nens i nenes de 6è i 5è. Moltíssimes gràcies a tots i totes per la  vostra col·laboració !







No hay comentarios:

Publicar un comentario