lunes, 20 de mayo de 2019

SORTIDA GRANJA ESCOLA CAN PIDELASERRA

El passat dimarts 7 de maig, els infants d’Educació Infantil van fer una sortida a la Granja Escola Can Pidelaserra.

Els nens i les nenes de P3 van fer l’activitat de la granja, on van poder veure, tocar i donar menjar a animals com la vaca, ovelles, cabretes, galls, gallines, pollets, ànecs i conillets. També van gaudir d’una passejada en carro amb un poni que es deia “Peque”. Va ser un dia fantàstic !!!






Els nens i les nenes de P4 van passar un matí d'allò més entretingut, no van parar! Van fer d'investigadors pel bosc on es van trobar amb moltes sorpreses, d'entre elles uns ossos de dinosaure. També van veure una carpa d'un circ i un munt de materials per poder fer activitats malabars. Finalment, van gaudir d'un passeig amb carro que els va resultar, a part de divertit, molt relaxant.







Els nens i les nenes de P5 van fer les mateixes activitats que P4 però en diferents torns. L'entorn de la granja era ideal per fer d' investigadors pels voltants del bosc. També, van poder observar una carpa de circ i materials per fer exercicis malabars. Finalment, van poder gaudir d' un passeig amb carro. Mireu què bé s'ho van passar!




No hay comentarios:

Publicar un comentario