lunes, 17 de mayo de 2021

SORTIM AL PATI A INVESTIGAR!

Com ja sabem, els espais de les escoles són múltiples i ben diversos. El pati, però sol ser un dels espais predilectes de la gran majoria d'alumnes, sobretot dels més petits. També, dels mestres, ja que és un esplèndid observatori per copsar com es relacionen els nens i les nenes i que ens ofereix àmplies i variades possibilitats. 

Amb l'arribada de la PRIMAVERA, els infants de P4-P5 van començar a fer-se preguntes a la rotllana, després d'haver realitzat les rutines diàries: els arbres ja s'han omplert de fulles?, ja han començat a créixer les flors?,  s'hauran despertat els animalets que, habitualment, dormen durant l'hivern? hauran sortit a passejar les papallones i alguns altres "bitxets" més petits?

A partir de totes aquestes preguntes vam preguntar-nos a quin o a quins espais de l'escola podríem anar a observar, mirar i donar resposta a totes aquestes qüestions que se'ns havien plantejat. A tots tres grups van tenir de seguida, molt clar que l'espai més idoni havia de ser el PATI. 

Així doncs, ben contents i emocionats vam sortir al pati a investigar! Abans de sortir, però, vam agafar unes lupes per poder observar amb més detall!

Mireu quantes coses vam trobar!! 

- PEDRETES.

- FORMIGUES.

- ABELLES.

- MOSQUES.

- CARGOLS.

- ESCARABATS.

- SALTAMARTÍ.

I fins i tot, el que podrien ser unes ARNES aparellant-se.



















No hay comentarios:

Publicar un comentario