miércoles, 30 de junio de 2021

LA MASCOTA A P3

Què feliços que estan el cavallet Spirit i la conilleta Emma!! Al final, han conegut a tots els infants i les famílies de P3. Se senten molt afortunats d’haver compartit tantes aventures amb tan bona companyia. Durant el curs, han anat guardant a les seves motxilles les rialles, les abraçades, les dolces paraules... que vosaltres els heu donat i que no oblidaran mai.

Ara, que el curs s’ha acabat, ens han confessat que ha estat el viatge més emocionant que han realitzat i que us trobaran a faltar a l’estiu, però que no estigueu tristos perquè sempre estaran al vostre costat. A més a més, ens deixaran la carpeta amb els records de tots els viatges que heu fet plegats.

Gràcies cavall Spirit i conilleta  Emma!...I també, gràcies als nens/es i les seves famílies. Que tingueu un bon estiu!!!

LA MASCOTA EMMA VA ANAR A PASSAR EL CAP DE SETMANA A CASA DE: EN SHINJI, L'AYA, LA RITAJ, EN DYLAN, L'ENZO ALVAREZ, LA LYA, LA SAFAA, EN ZAID I EN RONALDO.










LA 
MASCOTA SPIRIT VA ANAR A PASSAR EL CAP DE SETMANA A CASA DE: EN MARTÍ, LA LUCÍA MÉRIDA, EL LEO, LA LUCÍA LÓPEZ, L'ALBA, L'ONA I L'ANTHONY.












No hay comentarios:

Publicar un comentario