viernes, 18 de febrero de 2022

MARATÓ PER L'ESTALVI ENERGÈTIC: CLIMATITZACIÓ A P5

Aquest mes de febrer, l'Escola Marianao torna a participar en la Marató de l'Estalvi Energètic. La primera setmana vam treballar l'Enllumenat, per tal de conscienciar als alumnes de la importància d'aprofitar la llum solar i encendre només el llum en cas necessari. Aquesta segona setmana hem treballat la Climatització i els infants de P5 s'han proposat elaborar un cartell per a la classe amb un consell per contribuir en l'estalvi climàtic. 

Així, doncs i després de mirar el vídeo: "Qué le pasa al planeta?" els nens i les nenes de P5 han reflexionat sobre la importància de vetllar pel nostre planeta. Hem vist que hi ha moltes petites accions que no l'ajuden gens: no reciclar, no consumir productes de proximitat, utilitzar bosses de plàstic,... Després, i en petits grups han decidit quin consell podrien escriure al cartell. Tot i que encara estem en temps de pandèmia, la gran majoria d'infants ho ha tingut clar: 

SI VOLS ESTAR CALENTET NO OBRIS RES!

Posteriorment, cada grupet ha triat com podrien elaborar aquest cartell (format, tipus de lletra, decoració,..). Finalment, un representant de cada grup ha explicat la seva proposta a la resta i d'entre les diferents opcions han triat una.

A continuació, podeu veure part del procés i el resultat final.

Felicitats UNICORNS!! 








No hay comentarios:

Publicar un comentario